Vem möter du?


Vem möter du?

Jag upplever stor närvaro i de fysiska mötena. Men det är bra med digitala lösningar när jag haft klienter som jobbar eller studerar utomlands. Nu blir terapeutonline ett ”win-win” som underlättar för klienter att hitta oss digitala terapeuter!

Av: Kerstin Bergenfjord

Sedan ”Corona-sommaren”, som varit ett undantagstillstånd från det mesta, fortsätter vi under hösten in i ”det nya normala”.

Vissa företag har gått i konkurs, andra hittar nya kreativa digitala lösningar. För många människor har det inneburit sjukdom och förluster, men för andra en tid för reflektion över vad som är viktigt och hur de vill leva sina liv.

Vem möter du? 

Jag är samtalsterapeut med över 10 års erfarenhet. Hälsa och friskvård ligger mig varmt om hjärtat och jag sätter fokus på ditt ansvar för vad du kan göra själv för att må bra. Jag tror på samtalets möjligheter och kompletterar dessa med t.ex. guidade meditationer, Mindfulness och målande.

Vad är det som gör att du söker terapi? 

Du kanske vill ha en neutral samtalspartner när det är svårt att hantera din situation på egen hand. Eller känner att ”nu är det min tur” efter att ha satt dina behov på vänt. Men det är du som vet varför du söker terapi. Oavsett orsak är du varmt välkommen!

Kerstin Bergenfjord

073 219 62 94

kerstin@terapicoaching.se

www.terapicoaching.se

.