Så fungerar det

Oro, ångest, uppgivenhet, tankar som snurrar, depression, stress - orsakerna är många till att väldigt många av oss behöver hitta en terapeut och en fungerande terapiform någon gång i livet. Faktum är att var femte svensk någon gång i livet kommer att få diagnosen klinisk depression (Folkhälsomyndigheten, 2017).

Terapeutonline.se - terapeuter som möter dig online eller fysiskt.

En plats för alla behov

För den som mår dåligt kan det vara svårt att ens veta att det är dags att söka hjälp, än mindre var hjälpen finns. Vi har därför samlat seriösa och betrodda terapeuter för att du lättare ska kunna hitta någon som passar just dina behov.  

Det enda vi erbjuder här är möjlighet att välja terapeut.

Alla terapeuter du hittar här har åtminstone en sak gemensamt: de möter dig där du är - både fysiskt och mentalt. Du kan stanna hemma och ändå prata med någon av dem - allihop är bara ett samtal bort. 

Terapeutonline.se står för likvärdigt bemötande oavsett etnicitet, sexuell läggning, könsuttryck eller könsidentitet

Terapeutonline.se står för likvärdigt bemötande oavsett etnicitet, sexuell läggning, könsuttryck eller könsidentitet.

Terapeuter med gott rykte

Varje terapeut som du hittar här har bjudits in av någon som har förtroende för den. Varje terapeut har dessutom en utbildning inom en erkänd metod. En del arbetar inom skolmedicinen, andra med komplementära eller alternativa metoder. Vi vet av egen erfarenhet att ingen metod fungerar för alla. Därför väljer vi att presentera mångfald.

Terapeuten är till 100% ansvarig för att de lämnat korrekta uppgifter, sin egen yrkesskicklighet och övriga aspekter av relationen med sin klient.

.