Så fungerar det

Oro, ångest, uppgivenhet, tankar som snurrar, depression, stress - orsakerna är många till att väldigt många av oss behöver hitta en terapeut och en fungerande terapiform någon gång i livet. Faktum är att var femte svensk någon gång i livet kommer att få diagnosen klinisk depression (Folkhälsomyndigheten, 2017).

Terapeutonline.se - terapeuter som möter dig online eller fysiskt.

En plats för alla behov

För den som mår dåligt kan det vara svårt att ens veta att det är dags att söka hjälp, än mindre var hjälpen finns. Vi har därför samlat seriösa och betrodda terapeuter för att du lättare ska kunna hitta någon som passar just dina behov.  

Det enda vi erbjuder här är möjlighet att välja terapeut.

Terapeutonline.se - terapeuter som möter dig online eller fysiskt.

Säkra videomöten

Varje terapeut har tillgång till Digiroom, vår svenskutvecklade säkra tjänst för klientmöten. Du behöver inte installera eller ladda ner något och du kan möta din terapeut i din dator, telefon eller platta.

Terapeutonline.se - terapeuter som möter dig online eller fysiskt.

"För mig är det mycket viktigt att kunna erbjuda trygghet/sekretess och enkelhet i Digitala möten med alla klienter och patienter. Digiroom förmedlar även ljud och bildkvalité så känslan av ett tryggt rum infinner sig. "

Maria Eriksson Leg. Psykoterapeut, Resanterapeut

Terapeuter med gott rykte

Varje terapeut som du hittar här har som regel bjudits in av någon som har förtroende för dem. Varje terapeut har dessutom en utbildning inom en erkänd metod. En del arbetar inom skolmedicinen, andra med komplementära eller alternativa metoder. Vi vet av egen erfarenhet att ingen metod fungerar för alla. Därför väljer vi att presentera mångfald.

Terapeuten är till 100% ansvarig för att de lämnat korrekta uppgifter, sin egen yrkesskicklighet och övriga aspekter av relationen med sin klient.

Terapeutonline.se står för likvärdigt bemötande oavsett etnicitet, sexuell läggning, könsuttryck eller könsidentitet

Terapeutonline.se står för likvärdigt bemötande oavsett etnicitet, sexuell läggning, könsuttryck eller könsidentitet.

. -->