Terapeutonline.se - terapeuter som möter dig online eller fysiskt.

Är du intresserad?

Om du är terapeut och gärna arbetar med dina klienter via nätet är du välkommen att skicka in din ansökan till terapeutonline.se™.
 

Värdet i att synas på terapeutonline.se™

Värdet i att finnas med här är just att synas. På terapeutonline.se hittar klienter dig på samma villkor som alla andra som är med här. När någon söker efter din yrkestitel, specialisering, språk eller annat urval kommer du med i träfflistan - varje gång. Vi säljer inte annonser och vi erbjuder inte bättre placering mot betalning. 

Orolig för att försvinna bland alla andra terapeuter? Faktum är att verkligheten brukar bli tvärtom - där många yrkesmänniskor samlas brukar bli den naturliga platsen för kunder eller klienter att leta. Det är lika giltigt för terapeuter som för konsthantverkare eller optiker.

Vi erbjuder synlighet, helt enkelt.

Medlemskap på Terapeutonline.se bygger på förtroende. Därför får du 10% rabatt på din abonnemangsavgift för varje ny terapeut (upp till totalt 50%) som använder din medlemskod. När du bjuder in terapeuter du känner förtroende för borgar det för god kvalitet och trygghet för klienterna.

Den här videon är från en informationsträff i början av juni där vi berättar och svarar på frågor.

Så här går det till

För att du ska få synas här behöver du ha en avslutad terapeututbildning med någon form av examensbevis eller diplom. Du behöver dessutom ha blivit inbjuden av någon som redan är med. Utan deras medlemskod kan du inte göra din egen ansökan.

Vi välkomnar både dig som har en skyddad yrkestitel, till exempel psykolog eller psykoterapeut, och terapeuter inom de komplementära metoderna. Det viktiga är att den metod du utbildat dig inom är etablerad.

Nyfiken och vill veta mer? Gå med i vår Facebookgrupp för intresserade!

Din ansökan

Eftersom vår tjänst förutsätter hög trovärdighet behöver du bli inbjuden av en terapeut som redan är medlem hos oss. Du anger terapeutens medlemskod vid ansökan. 

Efter godkänd ansökan får du instruktioner för betalning av abonnemanget. Årsavgiften 2020 är 950 kr + moms.

Som medlem kan du i din tur bjuda in andra med din kod. Varje gång din kod används av en ny terapeut ger det dig 10% avdrag på nästa abonnemangsavgift, upp till 50%.

Checklista för ansökan

  • Medlemskod från den som bjöd in dig.
  • Kort beskrivande text, max 75 tecken (visas i träfflista).
  • Längre beskrivande text, max 254 tecken (visas i din detaljbild).

När du har fyllt i ansökningsformuläret återstår att mejla foto och utbildningsbevis till oss. Du får anvisning för vart detta ska skickas när du skickat in formuläret.

  • Fotot ska vara kvadratiskt (lika högt som brett), till exempel din profilbild på Facebook eller LinkedIn. Skicka fotot till foton@terapeutonline.se.
    Om du inte använder ett kvadratiskt foto kommer troligen inte hela ditt ansikte att visas.
  • Scannade eller fotograferade utbildningsbevis. Skicka till diplom@terapeutonline.se.

Vad händer sedan?

När vi behandlat och godkänt din ansökan får du ett mejl med bekräftelse och länk för att aktivera ditt abonnemang. När vi fått din betalning blir du synlig och sökbar på de uppgifter du lämnat.

.