Terapeutonline.se - terapeuter som möter dig online eller fysiskt.

Är du redan medlem och vill uppdatera din profil men minns inte hur?
Klicka här
för att beställa dina uppgifter, inklusive länk för att uppdatera profilen.

Terapeutonline.se - terapeuter som möter dig online eller fysiskt.

Medlemskap på Terapeutonline.se bygger på förtroende. Därför får du 10% rabatt på din serviceavgift för varje ny terapeut (upp till totalt 50%) som använder din medlemskod. När du bjuder in terapeuter du känner förtroende för borgar det för god kvalitet och trygghet för klienterna.

Den här videon är från en informationsträff i början av juni där vi berättar och svarar på frågor.

Så här går det till

För att du ska få synas här behöver du ha en avslutad terapeututbildning med någon form av examensbevis eller diplom. Du behöver dessutom ha blivit inbjuden av någon som redan är med. Utan deras medlemskod kan du inte göra din egen ansökan.

Vi välkomnar både dig som har en skyddad yrkestitel, till exempel psykolog eller psykoterapeut, och terapeuter inom de komplementära metoderna. Det viktiga är att den metod du utbildat dig inom är etablerad.

Din ansökan

Eftersom vår tjänst förutsätter hög trovärdighet är det bästa om du känner en terapeut som redan är medlem. Be dem om medlemskod att använda vid ansökan. Godkännandeprocessen blir då enkel - du behöver bara slutfölja ansökan genom att mejla utbildningsbevis och foto.

Om du inte känner en terapeut som är medlem kan du ändå skicka in din ansökan och behöver då komplettera med att mejla oss på abonnemang@terapeutonline.se - berätta kortfattat om dig själv, din erfarenhet och din verksamhet. Kan du ange en referens (klient eller kollega) underlättar det för oss vid utvärderingen av din ansökan.

Efter godkänd ansökan får du instruktioner för betalning av abonnemanget. Årsavgiften är 995 kr + moms. 

Om du redan är med på Coacheronline.se blir din tilläggsavgift istället 500 kr.

Som medlem kan du i din tur bjuda in andra med din kod. Varje gång din kod används av en ny terapeut ger det dig 10% avdrag på din nästa serviceavgift och den du bjöd in får 10% avdrag på sin första årsavgift.

Checklista för ansökan

  • Medlemskod från den som bjöd in dig.
  • Kort beskrivande text, max 100 tecken (visas i träfflista).
  • Längre beskrivande text, max 600 tecken (visas i din detaljbild).

Börja med att kolla medlemsvillkoren så att du är bekväm med förväntningar i båda riktningar. När du sedan fyllt i ansökningsformuläret återstår att mejla foto och utbildningsbevis till oss. Du får anvisning för vart detta ska skickas när du skickat in formuläret.

  • Fotot ska vara kvadratiskt (lika högt som brett), till exempel din profilbild på Facebook eller LinkedIn. Skicka fotot till foton@terapeutonline.se.
    Om du inte använder ett kvadratiskt foto kommer troligen inte hela ditt ansikte att visas.
  • Scannade eller fotograferade utbildningsbevis. Skicka till diplom@terapeutonline.se.
.