Frågor & svar

Hittar du inte svar på din fråga? Mejla oss på info@terapeutonline.se!

Frågor och svar för dig som vill anlita en terapeut hittar du längre ner på sidan.

För terapeuter

Kom det inget bekräftelsemejl när du skickat in din ansökan?
Lösningen hittar du längre ner på sidan.

Hur gör jag för att skicka in foto och utbildningsbevis?
Foton och utbildningsbevis har varsin mejladress. Skicka ditt kvadratiska foto till foton@terapeutonline.se. Utbildningsbevis skickar du till diplom@terapeutonline.se.

Vad kostar det?
Årsabonnemanget för terapeuter är 950 kr + moms. Betalning görs i förskott, se nedan. Abonnemanget gäller 12 månader från att vi har fått din betalning.

Varför ska jag bjuda in andra?
Där många yrkesmänniskor samlas brukar också bli den naturliga platsen för kunder eller klienter att leta. Det är lika giltigt för terapeuter som för konsthantverkare eller optiker. Dessutom får du 10% rabatt, upp till totalt 50%, på kommande årsavgift när nya terapeuter använder din medlemskod.

UNDER INTRODUKTIONSPERIODEN, fram till lanseringen den 25 augusti, får du denna rabatt direkt på det första årets abonnemangsavgift!

Hur gör jag för att bjuda in terapeuter jag känner förtroende för?
Leta fram din medlemskod (se nedan ifall du inte hittar den) och dela den med terapeuter du vill bjuda in. Länken till ansökningsformuläret är bit.ly/terapeutonline. Kom ihåg att berätta för dem att de också kan minska sin årsavgift redan första året enligt ovan.

Hur gör jag för att anmäla mig?
All information om hur du gör hittar du här.

Är jag välkommen även om jag inte kan eller vill bjuda in andra terapeuter?
Absolut! Att terapeuter kan bjuda in andra är vår strategi för att bygga upp ett bra utbud på ett sätt som borgar för en god kvalitetssäkring. För en del passar detta, för andra fungerar det av olika skäl inte. Du är lika välkommen oavsett vilket, förutsatt att du a) blivit inbjuden, b) gärna träffar dina klienter på distans - inte bara fysiskt möte, alltså - och c) att du är färdigutbildad inom en etablerad metod.

Min yrkestitel eller specialisering finns inte med bland alternativen i formuläret. Vad göra?
Fyll i din yrkestitel under Annat. När vi behandlar din ansökan verifierar vi den titel du angivit. Skulle vi ha frågetecken kontaktar vi dig för klargörande.

Hur lång text kan jag lägga in i min beskrivning?
Den korta beskrivningen får vara upp till 75 tecken, medan den långa kan vara upp till 254 tecken.

Vilket bildformat ska jag använda när jag registrerar mig?
Kvadratisk bild (lika högt som brett), t ex din profilbild from Facebook eller LinkedIn.

Hur fungerar det med abonnemangsavgift och betalning?
När vi behandlat din ansökan får du ett mejl med betalningsinformation. När vi fått din betalning publiceras din profil och du blir sökbar på terapeutonline.se.

Hur avslutar jag mitt abonnemang?
Om du vill avsluta ditt abonnemang behöver du meddela oss via epost till abonnemang@terapeutonline.se senast 30 dagar innan förnyelsedatumet. Ditt förnyelsedatum är årsdagen för när du aktiverade ditt abonnemang genom att betala årsavgiften.

Jag hittar inte min medlemskod eller övriga uppgifter. Var finns dom?
Fyll i samma epostadress i rutan nedan som du använde när du sökte medlemskap. Finns den med i vårt register skickar vi dina uppgifter med vändande epost.

Det kommer inget bekräftelsemejl. Vad ska jag göra?
Det beror sannolikt på att det har fastnat längs vägen, till exempel i ett spam-filter. Bekräftelser skickas från abonnemang@terapeutonline.se. Lyckas du inte hitta det kan du kontakta oss via knappen nedan så hjälps vi åt att lösa det.


För dig som vill anlita en terapeut

Hur ser ansvarsfördelningen ut mellan terapeutonline.se™ och terapeuten?
Terapeuten är till 100% ansvarig för att de lämnat korrekta uppgifter, sin egen yrkesskicklighet och övriga aspekter av relationen med sin klient.

Jag vill anlita en teraput. Hur gör jag?
Leta upp en terapeut på söksidan och klicka på namnet i listan. Då får du upp profilbilden för terapeuten och där hittar du kontaktuppgifter.


.