Terapeutonline.se - medlemsvillkor

Medlemsvillkor

Terapeutonline.se har till uppgift att göra dig sökbar så bra och för så många som möjligt som söker hjälp. Som medlem på Terapeutonline.se förbinder du dig att uppge korrekta uppgifter om dina yrkestitlar och specialiseringar, att hålla dina uppgifter aktuella, och att länka från din egen webbplats till Terapeutonline.se.

Detta är vårt åtagande gentemot dig

Terapeutonline.se gör dina uppgifter tillgängliga och sökbara på ett antal söktermer: namn, yrkestitel, specialiseringar, ort, organisation, språk, fritext.

Dina uppgifter publicerar vi på din egen profilsida hos oss, där komplett information inklusive dina kontaktuppgifter visas. Har du en bokningssida hos till exempel BokaDirekt visar vi en bokningsknapp på din profilsida.

Vi marknadsför anslutna terapeuter genom annonsering på Google och i sociala mediekanaler.

Du får statistik från oss som redovisar antalet besök på din profilsida och antalet klick på dina kontaktlänkar.

Du får tillgång till ett eget mötesrum i vår svenskutvecklade säkra videomötestjänst Digiroom.

Ytterligare medlemsförmåner, till exempel rabatterad avgift hos BokaDirekt, tar du direkt del av i takt med att vi träffar avtal om dem med respektive leverantör.

Dina åtaganden gentemot oss

De uppgifter du lämnar när du söker medlemskap på Terapeutonline.se skall avse slutförda utbildningar med någon form av utbildningsbevis. De specialiseringar du uppger ska vara sådana du faktiskt arbetar med och därmed kan tillföra extra värde till din klient.

Det är viktigt att du håller dina uppgifter aktuella. Närhelst du vill uppdatera dina uppgifter kan du hämta din personliga uppdateringslänk i det här formuläret. Om du vill ändra ditt profilfoto mejlar du det nya fotot till foton@terapeutonline.se från samma mejladress som du använde när du sökte medlemskap.

Du som har en egen webbplats åtar dig också att länka från din webbplats till Terapeutonline.se. Orsaken är enkel: Ju fler som länkar till oss, desto högre rankas vi av Google, vilket därmed ökar synligheten för alla medlemmar. Vi länkar till dig, du länkar till oss. Länka till https://terapeutonline.se och använd gärna logotypen också. Den hämtar du här

Om du vill avsluta ditt abonnemang behöver det sägas upp senast 30 dagar innan årsdagen för när du aktiverade ditt abonnemang. Uppsägning sker via epost till abonnemang@terapeutonline.se 

.