Malin Johansson: Mitt mål är att hjälpa dig att hitta glädje och balans i livet. Det är meningen att du ska må bra, ha kul och våga skina. Du är nämligen perfekt precis som du är! När livet trasslar står jag på din sida. Jag hjälper dig lösa upp negativa mönster och gamla blockeringar och coachar dig till nya sätt att agera på och till nya lösningar.

Ort: Påskallavik/Oskarshamn

gladaskoldpaddan.se

Malin Johansson

Lars Öhman: Vi har alla någon gång mått dåligt, förlorat en vän, partner eller jobb. Att komma tillbaka till glädjen är inte alltid lätt men väl värt arbetet. RevEreas idé är att finnas med god kunskap om psykisk hälsa, mänskligt beteende och vetenskaplig metodik i en trygg och varm miljö för bästa förutsättningen att du återigen ska kunna vara den bästa versionen av dig själv.

Ort: Skutskär

reverea.se

Lars Öhman

Lars Hornborg: samtalsterapeut och coach med lång erfarenhet av ledning, förändring och emotionell ohälsa. Jag arbetar med både individer och grupper, enskilt och i organisationer, för att hitta vägen ur låsningar, mörker, ångest och annan emotionell ohälsa. 

Ort: Gemla, Växjö

Hornborg.se

Lars Hornborg

Silva Hornborg: Resanterapi används både vid ohälsa och för personlig utveckling. Resanterapi tar vid där samtal inte räcker. Du städar i känslominnen, får hjälp att arbeta dig igenom dessa känslor och göra upp med de händelser som har med minnena att göra. 

Ort: Gemla, Växjö

Resanterapeut.nu

Silva Hornborg

Charlie Lundström: I grunden gymnasiepedagog. Utbildad i KBT med inriktning ACT (Acceptance and commitment therapy). Även utbildad samtalsterapeut med MI (Motivational Interviewing) som huvudmetod. Fördjupad utbildning inom arbete med Våld i nära relation samt lång erfarenhet av arbete med NPF (neuropsykiatriska funktionsvariationer som autism, ADD och ADHD).

Ort: Tjörnarp, Höör

friterapi.business.site

Charlie Lundström

Gunilla Wigertz: Behöver du någon att prata med om din situation, ditt liv eller dina relationer? Då har du kommit rätt och jag vill gärna hjälpa dig oavsett var du bor.

Ort: Norrköping

gunillawigertz.se

Gunilla Wigertz

Monica Fridlund: Jag utgår från ACT – Acceptance and Commitment Therapy – som är det senaste inom KBT. Vanliga sökorsaker är låg självkänsla, skam och självkritik, social ångest, grubblerier och stress. Du får i samtalen hjälp att bli medveten och släppa taget om det du inte kan påverka. Du får hjälp med att förhålla dig till det som tynger dig så att det inte får orimligt stort inflytande över ditt liv. Du får också träna på att öka din självomsorg.

Ort: Lund

mfsamtal.se

Theresia Malm: Du kan möta Theresia där du kan använda henne som ett bollplank eller mentor både online och i riktiga livet, men avståndet ska inte vara ett hinder. Det kan vara om tex digitala företagsfrågor, hur du bygger upp utbildningar, kurser online. Det kan även vara lite svårare ämnen för dig där du behöver stöd att komma vidare i livet. Eller är du en kvinna mitt i livet som behöver hjälp kring klimakteriet så stöder jag dig.

Ort: Nynäshamn

cryokliniken.se

Theresia Malm

Camilla Lorentzon: Jag är i grunden socionom, coach och processledare med över 25 års erfarenhet inom personlig utveckling, förebyggande hälsa, psykosocialt arbete och att möta människor och grupper i kris, utveckling och förändring. Jag är även utbildad inom bl.a. beteendevetenskap, Mindfulness och MI - motiverande intervju. Jag hjälper dig gärna med det mesta inom områdena balanserad hälsa och livsstil, psykisk ohälsa samt psykosocial arbetsmiljö.

Ort: Frösön

i-care4u.se

Camilla Lorentzon

Lynn Björkqvist: Vill du finna ett inre lugn, ditt sanna jag och din fulla potential? Jag kombinerar känsloterapi (Resanterapi) och NLP-coaching för att effektivt komma till roten av problemen och kunna hjälpa dig bli fri, samt ge dig redskap med på färden. Uppföljningar ingår.

Ort: Ekenäs

www.lynn.fi

Camilla Lorentzon

Carina Frank: Jag hjälper dig att bli sams med din kropp, ge dig förståelse för hur allt hänger ihop. Vårt arv, allt vi varit med om, våra hormoner, stress, sömn, kosten, vår andning, hur mycket vi rör på oss och våra tankar resulterar i hur vi mår. När du förstår hur det hänger ihop blir det lättare att göra hälsosamma val. 

Ort: Falun, Orsa

halsoknuffen.se

Carina Frank

Cristina Sohl Stjernberg: Jag är leg. psykoterapeut och finns på Hela Familjen, online eller på plats i Roslags Näsby Täby och Stockholms innerstad. Besväras du av depression, ångest , stress, fobier, tvång eller har svårigheter i relationer så är du välkommen att ta kontakt. Jag erbjuder individuell- , par- eller familjeterapi.

Ort: Stockholm

helafamiljen.com

Carina Frank

Ghill Borgefors: Livet ger oss törnar som kan vändas till värdefulla verktyg och livserfarenheter. Jag har egna upplevelser av övergrepp, trauma och svår sorg och vet att det går att komma vidare till ett gott liv. Jag har arbetat som inre guide sedan 1999. 

Ort: Uttran, Botkyrka

Livskallan.se

Ghill Borgefors
.