Terapeutnätverket på Terapeutonline.se

Monica Fridlund: Jag utgår från ACT – Acceptance and Commitment Therapy – som är det senaste inom KBT. Vanliga sökorsaker är låg självkänsla, skam och självkritik, social ångest, grubblerier och stress. Du får i samtalen hjälp att bli medveten och släppa taget om det du inte kan påverka. Du får hjälp med att förhålla dig till det som tynger dig så att det inte får orimligt stort inflytande över ditt liv. Du får också träna på att öka din självomsorg.

Ort: Lund

mfsamtal.se

Camilla Lorentzon: Jag är i grunden socionom, coach och processledare med över 25 års erfarenhet inom personlig utveckling, förebyggande hälsa, psykosocialt arbete och att möta människor och grupper i kris, utveckling och förändring. Jag är även utbildad inom bl.a. beteendevetenskap, Mindfulness och MI - motiverande intervju. Jag hjälper dig gärna med det mesta inom områdena balanserad hälsa och livsstil, psykisk ohälsa samt psykosocial arbetsmiljö.

Ort: Frösön

i-care4u.se

Carina Frank: Jag hjälper dig att bli sams med din kropp, ge dig förståelse för hur allt hänger ihop. Vårt arv, allt vi varit med om, våra hormoner, stress, sömn, kosten, vår andning, hur mycket vi rör på oss och våra tankar resulterar i hur vi mår. När du förstår hur det hänger ihop blir det lättare att göra hälsosamma val. 

Ort: Falun, Orsa

halsoknuffen.se

Ghill Borgefors: Livet ger oss törnar som kan vändas till värdefulla verktyg och livserfarenheter. Jag har egna upplevelser av övergrepp, trauma och svår sorg och vet att det går att komma vidare till ett gott liv. Jag har arbetat som inre guide sedan 1999. 

Ort: Uttran, Botkyrka

Livskallan.se

Malin Johansson: Mitt mål är att hjälpa dig att hitta glädje och balans i livet. Det är meningen att du ska må bra, ha kul och våga skina. Du är nämligen perfekt precis som du är! När livet trasslar står jag på din sida. Jag hjälper dig lösa upp negativa mönster och gamla blockeringar och coachar dig till nya sätt att agera på och till nya lösningar.

Ort: Påskallavik/Oskarshamn

gladaskoldpaddan.se

Lars Öhman: Vi har alla någon gång mått dåligt, förlorat en vän, partner eller jobb. Att komma tillbaka till glädjen är inte alltid lätt men väl värt arbetet. RevEreas idé är att finnas med god kunskap om psykisk hälsa, mänskligt beteende och vetenskaplig metodik i en trygg och varm miljö för bästa förutsättningen att du återigen ska kunna vara den bästa versionen av dig själv.

Ort: Skutskär

reverea.se

Lars Hornborg: samtalsterapeut och coach med lång erfarenhet av ledning, förändring och emotionell ohälsa. Jag arbetar med både individer och grupper, enskilt och i organisationer, för att hitta vägen ur låsningar, mörker, ångest och annan emotionell ohälsa. 

Ort: Gemla, Växjö

Hornborg.se

Silva Hornborg: Resanterapi används både vid ohälsa och för personlig utveckling. Resanterapi tar vid där samtal inte räcker. Du städar i känslominnen, får hjälp att arbeta dig igenom dessa känslor och göra upp med de händelser som har med minnena att göra. 

Ort: Gemla, Växjö

Resanterapeut.nu

Kerstin Bergenfjord: När tillvaron krånglar och du behöver stöd i en livskris eller när du längtar efter förändring och modet att följa ditt hjärta. Oavsett din anledning att söka terapi möter jag dig med engagemang, empati och acceptans. 

Ort: Älta, Stockholm

Terapicoaching.se

Charlie Lundström: I grunden gymnasiepedagog. Utbildad i KBT med inriktning ACT (Acceptance and commitment therapy). Även utbildad samtalsterapeut med MI (Motivational Interviewing) som huvudmetod. Fördjupad utbildning inom arbete med Våld i nära relation samt lång erfarenhet av arbete med NPF (neuropsykiatriska funktionsvariationer som autism, ADD och ADHD).

Ort: Tjörnarp, Höör

friterapi.business.site

.