Tina Wijkström: Välkommen att besöka min hemsida Walk-with-your-soul.se för att botanisera runt och känna in mig lite mer som samtalsterapeut och människa. Om du gillar energierna där finns det nämligen goda förutsättningar för ett avspänt möte mellan dig som klient och mig som samtalsterapeut. Därefter finns goda möjligheter för att en läkande process kan ta sin början inom dig. Väl mött!

Ort: Göteborg

walk-with-your-soul.se

Malin Johansson

Ghill Borgefors: Livet ger oss törnar som kan vändas till värdefulla verktyg och livserfarenheter. Jag har egna upplevelser av övergrepp, trauma och svår sorg och vet att det går att komma vidare till ett gott liv. Jag har arbetat som inre guide sedan 1999. 

Ort: Uttran, Botkyrka

Livskallan.se

Ghill Borgefors

Peter Blyme: I min verksamhet erbjuder jag utbildning, handledning, konsultuppdrag samt individual- och gruppterapi. Oftast arbetar jag på egen hand men samverkar också med ett nätverk av konsulter och behandlingsverksamheter beroende på uppdragets utformning. Jag är gestaltterapeut och transaktionsanalytiker CTA (Certified Transactional Analyst), samt licensierad nätverks- och organisationskonsult.

Ort: Vadstena

vadstenagestaltdialog.com

Peter Blyme - Gestaltterapeut, Mindfulnessterapeut, Samtalsterapeut - Vadstena

Cecilia PerssonJag är socionom sedan 2004 med olika vidareutbildningar inom psykoterapi (psykodynamisk steg 1 och interpersonell terapi cert. steg B), mindfulness ( MBSR) och handledning. Är leg. Hälso- och sjukvårdskurator och van att möta ett brett spann av psykisk ohälsa och psykosocial problematik. Jag har också en öppenhet för komplementära metoder som komplement till psykoterapi, tex olika former av kroppsterapier.

Ort: Ystad

terapeutisktarbete.com

Cecilia Persson

Susanne Rindestig: Det som driver mig är att hjälpa, mestadels kvinnor, som förlorat sig själva på vägen i det vi kallar livspusslet. Att fastna och känna sig inmålad i ett hörn är väldigt enegikrävande. Där hjälper jag dig som ett bollplank till att hitta just dina lösningar. 

Ort: Västra Frölunda

webterapeut.com

Susanne Rindestig

Silva Hornborg: Resanterapi används både vid ohälsa och för personlig utveckling. Resanterapi tar vid där samtal inte räcker. Du städar i känslominnen, får hjälp att arbeta dig igenom dessa känslor och göra upp med de händelser som har med minnena att göra. 

Ort: Gemla, Växjö

Resanterapeut.nu

Silva Hornborg

Gunilla Wigertz: Behöver du någon att prata med om din situation, ditt liv eller dina relationer? Då har du kommit rätt och jag vill gärna hjälpa dig oavsett var du bor - via personliga möten i Norrköping eller online via Skype/Zoom/Teams och per telefon.

Ort: Norrköping

Relationscoachen.nu

Lars Hornborg

Lars Hornborg: samtalsterapeut och coach med lång erfarenhet av ledning, förändring och emotionell ohälsa. Jag arbetar med både individer och grupper, enskilt och i organisationer, för att hitta vägen ur låsningar, mörker, ångest och annan emotionell ohälsa. 

Ort: Gemla, Växjö

Hornborg.se

Lars Hornborg

Jenny Casselholm: Hos mig kan du få hjälp med att förstå dig själv och dina beteenden bättre, samt hitta nya strategier för att ta dig an livet. Anledningar till varför man kan önska hjälp kan vara nedstämdhet, oro, dålig självkänsla, problem med känslor, relationsproblem, ångest, stress, utmattning, sorg/kris, önskan om att förstå dig själv bättre, dricker eller shoppar för mycket m.m.

Ort: Åkersberg

desallesmind.se

Jenny Casselholm

Theresia Malm: Du kan möta Theresia där du kan använda henne som ett bollplank eller mentor både online och i riktiga livet, men avståndet ska inte vara ett hinder. Det kan vara om tex digitala företagsfrågor, hur du bygger upp utbildningar, kurser online. Det kan även vara lite svårare ämnen för dig där du behöver stöd att komma vidare i livet. Eller är du en kvinna mitt i livet som behöver hjälp kring klimakteriet så stöder jag dig.

Ort: Nynäshamn

cryokliniken.se

Theresia Malm

Camilla Lorentzon: Jag är i grunden socionom, coach och processledare med över 25 års erfarenhet inom personlig utveckling, förebyggande hälsa, psykosocialt arbete och att möta människor och grupper i kris, utveckling och förändring. Jag är även utbildad inom bl.a. beteendevetenskap, Mindfulness och MI - motiverande intervju. Jag hjälper dig gärna med det mesta inom områdena balanserad hälsa och livsstil, psykisk ohälsa samt psykosocial arbetsmiljö.

Ort: Frösön

i-care4u.se

Camilla Lorentzon

Charlotte Bark Andersson: Känner du dig nedstämd eller ångestfylld? Vill du stärka din självkänsla? Har du svårt att hantera dina relationer?

Ibland behöver vi hjälp för att komma vidare i livet. Jag är samtalsterapeut, parterapeut/relationsterapeut och coach och erbjuder kraftfulla sätt att ta itu med dina livsfrågor.

Ort: Stockholm

cbainsikt.se

Caroline Bark Andersson

Kristin Oldenburg: Psykoterapi med kognitiv och schematerapeutisk inriktning, parterapi och sexologisk rådgivning

Ort: Stockholm

kristinsterapiochradgivning.com

Kristin

Lynn Björkqvist: Vill du finna ett inre lugn, ditt sanna jag och din fulla potential? Jag kombinerar känsloterapi (Resanterapi) och NLP-coaching för att effektivt komma till roten av problemen och kunna hjälpa dig bli fri, samt ge dig redskap med på färden. Uppföljningar ingår.

Ort: Ekenäs

www.lynn.fi

Lynn Björkqvist

Lina Mörk: Jag hjälper dig i utmaningar & genom förändringar & lägger stor vikt vid den terapeutiska alliansen.

Jag har 15 års erfarenhet av att använda samtalet som verktyg i människovårdande roll med vuxna individer. Att vägleda, motivera, handleda, coacha, undervisa och stödja på individ- och gruppnivå har varit mina centrala arbetsuppgifter. Värnar om inkludering och mångfald.

Ort: Falun

livlinaterapi.com

Lina Mörk - KBT-terapeut - Falun / Falun / Dalarna

Carina Frank: Jag hjälper dig att bli sams med din kropp, ge dig förståelse för hur allt hänger ihop. Vårt arv, allt vi varit med om, våra hormoner, stress, sömn, kosten, vår andning, hur mycket vi rör på oss och våra tankar resulterar i hur vi mår. När du förstår hur det hänger ihop blir det lättare att göra hälsosamma val. 

Ort: Falun, Orsa

halsoknuffen.se

Carina Frank

Cristina Sohl Stjernberg: Jag är leg. psykoterapeut och finns på Hela Familjen, online eller på plats i Roslags Näsby Täby och Stockholms innerstad. Besväras du av depression, ångest , stress, fobier, tvång eller har svårigheter i relationer så är du välkommen att ta kontakt. Jag erbjuder individuell- , par- eller familjeterapi.

Ort: Stockholm

helafamiljen.com

Carina Frank
.