Terapeutnätverket på Terapeutonline.se

Vårt terapeut-nätverk

Här hittar du ett urval av de terapeuter som finns på Terapeutonline.se och som dessutom har egna hemsidor.

Alla terapeuter på Terapeutonline.se möter dig gärna online och många har också egen mottagning.

Carina Frank, kostrådgivare, utbildad hos Axelsons Institute. KBT/ACT Coach utbildad hos Livscoach Akademin. Jag erbjuder coaching, i min roll som Kostrådgivare är jag även mentor. Jag finns i Orsa och på Salve Hälsocenter. Erbjuder kroppsanalys med Impedansvägning. 

Ort: Orsa

Halsoknuffen.se

Ghill Borgefors: Livet ger oss törnar som kan vändas till värdefulla verktyg och livserfarenheter. Jag har egna upplevelser av övergrepp, trauma och svår sorg och vet att det går att komma vidare till ett gott liv. Jag har arbetat som inre guide sedan 1999. 

Ort: Uttran, Botkyrka

Livskallan.se

Lars Hornborg, samtalsterapeut och coach med lång erfarenhet av ledning, förändring och emotionell ohälsa. Jag arbetar med både individer och grupper, enskilt och i organisationer, för att hitta vägen ur låsningar, mörker, ångest och annan emotionell ohälsa. 

Ort: Gemla, Växjö

Hornborg.se

Marie Larsson: Med en medicinsk bakgrund som distriktssköterska i kombination med en psykoterapeutisk och coachande yrkeskunskap kan jag hjälpa dig antingen du mår psykiskt dåligt, vill motverka psykisk och fysisk ohälsa eller önskar utvecklas och växa som människa.

Ort: Kungsbacka

Tankeriet.se

Silva Hornborg: Resanterapi används både vid ohälsa och för personlig utveckling. Resanterapi tar vid där samtal inte räcker. Du städar i känslominnen, får hjälp att arbeta dig igenom dessa känslor och göra upp med de händelser som har med minnena att göra. 

Ort: Gemla, Växjö

Resanterapeut.nu

Vi finns på många platser i Sverige och Finland

Gemla/Växjö, Orsa, Uttran/Botkyrka, Kungsbacka, Johanneshov, Mariehamn/Åland, Kramfors, Sköndal/Stockholm, Bromma, Mora, Gustavsberg/Värmdö, Växjö, Upplands Väsby, Nickby/Sibbo (Finland), Nacka, Insjön/Leksand, Uppsala, Älta/Nacka, Nyköping, Västerås, Saltsjöbaden.

.