Människor i sorg


Människor i sorg

Av Agneta Olsson

Jag har arbetat som präst och psykoterapeut i många år. Jag är certifierad dödsdoula vid Dödsdoulan i Skandinavien och påbörjar nu en utbildning till sorgeterapeut.

Hela mitt yrkesliv har jag arbetat med människor i sorg men det finns så mycket att lära. Jag har länge längtat efter att få arbeta friare och mer kreativt och öppnade egen firma 2022. Jag har förmånen att vara en av 15 terapeuter på Linnestadens psykoterapiinstitut där jag arbetar 1 dag i veckan.

Många terapeuter arbetar privat och i egen regi och vi har svårt att nå ut till klienter därför är denna sida och möjlighet att synas ett mycket bra alternativ. Det finns inga garantier för hur många klienter man kan nå men man kan trösta sig med att det tar lång tid att bygga upp en verksamhet dessutom lider yrkeskåren av människor rädsla för sin ekonomi och världsläget.
Den investering som det innebär att gå i terapi kan kanske inte prioriteras vilket är fullt förståeligt.

Jag försöker ha tillit till mitt tålmodiga arbete och min väntan på fler klienter skall löna sig.

Allt gott och lycka till,

Agneta

.