Sex kan vara svårt - men det behöver inte vara det


Sex kan vara svårt - men det behöver inte vara det

Av Eva Borg

Kärlek och lusten är vad vi behöver för vår hälsa. Lusten att vara i sin kropp och våga möta sina känslor. Det är ett grundbehov som inte kan skiljas från andra livsaspekter.

En del sexuella problem kan vara lätta att komma tillrätta med, medan andra har blivit befästa i ens personlighet. Sexualiteten kan kännas som mysterium eller en rädsla. -Att jag inte duger -Att jag inte är normal. Jag kan känna mig ensam och att problemen är omöjliga att reda ut. Det finns alltid en väg ut att få lindring med dina svårigheter att bli medveten och att förändra gamla vanor och mönster.

Om livet kommit i otakt  ... Om fantasin finns, men vi inte vågar använda den. Om sex har blivit ett krav istället för glädje. Om-prestationskraven hindrar dig ... för din lust energi. Och du behöver vägledning ...

Då finns Terapeutonline.se där jag Eva Borg har samtal online, via Whatsapp och även fysiskt då jag har en mottagning i Sövde som ligger i Skåne.

Jag är Sexolog och barnmorska. Jag har arbetat sedan många år som sexolog och har mött många människor med olika sorters behov. Arbetar också som barnmorska men då med hemfödslar - att föda på dina villkor.

Välkommen!

.