Självkännedom är vägen till sunda relationer


Självkännedom är vägen till sunda relationer

Av Gunilla Wigertz

Allt liv består av relationer. Relationer har varit en röd tråd genom hela livet ända sedan jag som liten tog djupa intryck av dynamiken i min familj eller var amatörpsykolog till kompisar. 

Mitt namn är Gunilla Wigertz och jag bor i Norrköping med min lilla familj. Genom livet har jag haft anställningar, drivit eget företag eller både och. Jag har bl a arbetslivserfarenhet från rese- och turistnäringen, socialt arbete och administration. Sedan 2008 arbetar jag som livs- & relationscoach och från 2013 som EFT-terapeut. EFT är en metod som bland annat kan hjälpa till att upplösa/lindra känslomässiga blockeringar, stress, depression, ångest, fobier, trauma och olika smärt- och sjukdomstillstånd.

För mig har det varit väsentligt att utveckla relationen till mig själv i förhållande till alla jag möter. 

Min passion är att få stödja människor i meningsfulla samtal t ex i mitt jobb, via kvinnocirklar, kurser och i andra sammanhang. 

Jag föreläser också om inre utveckling, harmoniutveckling, parrelationer och kommunikation, det sistnämnda med hjälp av Nonviolent Communication.

När jag stötte på en Facebookannons från Terapeutonline, så kände jag direkt att jag skulle anmäla mig. Ibland VET man bara vad man ska göra! Så var det i det här fallet. Pandemin tror jag har bidragit till att människor blivit mer vana vid att mötas online och därför kan Terapeutonline fortsatt fylla en stor funktion. Det har också blivit mer naturligt och mindre skrämmande att faktiskt söka stöd när livet eller ens relationer inte fungerar optimalt. Jag ser fram emot ett fortsatt inflöde av hjälpsökande klienter genom detta nya samarbete.

.