Att komma fram i bruset


Att komma fram i bruset

Att jobba online har varit mitt självklara val sedan jag drog igång min egna verksamhet för drygt ett år sedan, men hur når man ut? Hur ska jag sticka ut och synas bland alla andra terapeuter som erbjuder tjänster online?

Jag har testat Facebookmarknadsföring och sökmotoroptimering och lagt ohyggliga summor på olika typer av marknadsföring. Jo, nog har det väl gjort en del nytta, men inte i förhållande till insats. Läs kostnad.

Så såg jag att en facebookvän delade om möjligheten att ansluta sig till terapeut online och jag kände bara YES! Här är det ju en reell möjlighet att få komma i kontakt med de som verkligen behöver mig.

När människor söker efter just terapeuter online så är det ju detta de kommer att se! Och att finnas med här är då det självklara valet om man arbetar online och vill nå ut.

Det är ett brus där ute. På nätet och sociala medier. Hur ska den som söker hjälp kunna sålla bland alla som lovar hjälp och stöd och bot? Hur ska den sökande veta om det är en seriös terapeut man vänder sig till?

Jag ser kopplingen till terapeut online som en kvalitetsmarkör som människor kan känna sig trygga med, eftersom systemet bygger på att etablerade terapeuter bjuder in andra terapeuter som de känner till. På så vis ser jag att terapeut online kommer att bli det självklara valet för alla terapeuter som arbetar online. Det är nämligen hit människor kommer att vända sig när livet gungar och man behöver stöttning.

Mitt namn är Maria och jag hjälper kvinnor att hitta sin livskraft! Jag arbetar online med personlig vägledning kring bland annat emotionella utmaningar, relationer, fysisk hälsa och beroende. Jag håller även kurser och driver en medlemsportal för kvinnor som vill arbeta djupare med sin personliga och andliga utveckling. Jag brinner för naturlig hälsa och ser till hela människan, så att vi kan skapa en långsiktig, hållbar förändring som gör skillnad på riktigt!.