Med en passion för att hjälpa människor övervinna psykisk ohälsa


Med en passion för att hjälpa människor övervinna psykisk ohälsa

Av Stefan E. Lund

Min resa mot denna passion började med insikten om hur kraftfullt det är att integrera olika terapiformer.

Jag är en coach och terapeut med en passion för att hjälpa människor övervinna psykisk ohälsa. Min resa mot denna passion började med insikten om hur kraftfullt det är att integrera olika terapiformer som Kinesiologi, NLP (Neuro-Lingvistisk Programmering) och Energy Healing. Dessa metoder har inte bara förändrat mitt sätt att arbeta, utan också fördjupat min förståelse för människans välbefinnande.

När jag upptäckte Terapeutonline.se, såg jag en möjlighet att dela min kunskap och utvidga min verksamhet till en större plattform. Jag tror starkt på att varje individ förtjänar en chans att finna inre frid och balans, och genom Terapeutonline.se hoppas jag nå ut till fler som behöver stöd på sin resa mot hälsa.

Min vision är att ingen skall behöva lida av psykisk ohälsa och min uppgift är att hjälpa så många jag bara kan längs vägen till lugn och balans i livet. Genom mitt engagemang på Terapeutonline.se vill jag inspirera andra och visa vägen för dem som söker vägledning, stöd och hjälp. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad.

Tack för att du tog dig tid att läsa om min resa. Jag ser fram emot att bidra till Terapeutonline.se och att hjälpa fler att finna den balans och harmoni som de förtjänar.

Varmt välkommen att kontakta mig via Terapeutonline.se för en väg till ett friskare och lyckligare liv.

Vill du veta mer om mig och mitt erbjudande? Klicka här!

Hitta fler inlägg


.