Nu är vi 100 - och storleken har betydelse!


Nu är vi 100 - och storleken har betydelse!

Idag blev vi 100 medlemmar. Och storleken har betydelse - det märker vi varje dag, med mer intresse, fler besökare, ökad relevans!

Av Lars Hornborg & Britt-Marie Jemth

För två år sedan, sommaren 2020, startade vi Terapeutonline.se med ett tjugotal terapeuter i vårt nätverk som de första medlemmarna. Det som drev oss den gången var pandemin och hur den skapade hinder för de som for mest illa att få den hjälp de behövde.

Ett halvår senare blev det premiär för Coacheronline.se tack vare att flera av terapeuterna även arbetar som coacher.

Tillväxten har varit stadig, om än måttlig. Men i somras hände något - allt fler terapeuter och coacher hörde av sig och ville vara med - och idag blev vi 100 medlemmar!

Storlekens betydelse

I antikens städer finns fortfarande kluster av hantverkare, till exempel guldsmedernas gata, där guldsmederna samlades. Konstigt, kan man tycka - risken för ökad konkurrens verkar uppenbar - men de förstod redan då att när många leverantörer samlas på en liten yta blir det också naturligt för kunderna att gå dit, eftersom de sannolikt kommer att hitta det de söker.

I Växjö (där Lars bor) finns 5-6 optiker samlade inom två kvarter, av precis samma skäl. Den som ska köpa glasögon slipper fara runt och leta.

Och detta tar vi fasta på på Terapeutonline.se och Coacheronline.se - ju fler coacher och terapeuter vi samlar på samma ställe, desto enklare och mer självklart blir det för människor att hitta rätt just hos oss. Vi märker det på den stadigt ökande besöksmängden och på det ökande intresset för att finnas med. 

Ökande tillväxt - ökad exponering

Vår tillväxt är inte längre måttlig. Vi växer med flera terapeuter och coacher varje vecka. Det ger oss ökade ekonomiska resurser till marknadsföring av varje medlem i nätverket. 

Dessutom kan vi i takt med tillväxten erbjuda allt bättre värden till medlemmarna - det blir helt enkelt intressant för leverantörer av bland annat bokningstjänster, försäkringar, videomötesrum och affärssystem att ge bra medlemserbjudanden till våra medlemmar!

Mer information

  • Mer information om Terapeutonline.se hittar du på hemsidan.
  • Motsvarande information om Coacheronline.se hittar du här.
  • Information om grundarna Britt-Marie Jemth och Lars Hornborg, inklusive kontaktuppgifter, hittar du på kontaktsidan.
.